Kayseri’de 3 puanın sahibi Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yendi. Maçta goller; 6. dakikada Enner Valencia ve 68. dakikada Ferdi Kadıoğlu ve ve 90+6. dakikada Arif Kocaman'dan geldi.

Kayserispor Fenerbahce1 Habermeydan 1

Kayseri’de 3 puanın sahibi Fenerbahçe.

Spor Toto Süper Lig’in 24’üncü haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor’u 2-1 yendi. Maçta goller; 6. dakikada Enner Valencia ve 68. dakikada Ferdi Kadıoğlu ve ve 90+6. dakikada Arif Kocaman’dan geldi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında hakem Atilla Karaoğlan’ın yönettiği maçta Kayserispor ile Fenerbahçe RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Kayseri’de oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-1’lik skorla kazandı.

Fenerbahçe, 6. dakikada Valencia’nın golüyle öne geçti. Karşılaşmanın 67. dakikasında Fenerbahçe’de Farkı 2’ye çıkaran gol ise Ferdi Kadıoğlu’nun uzaktan şık vuruşuyla geldi. Son sözü 90+6. dakikada Kayserispor’da Arif Kocaman söyledi. Bu sonuçla birlikte 51 puanlı Fenerbahçe, zirvenin 6 puan gerisinden takibini sürdürdü. Ligdeki 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Kayserispor ise 35 puanda kaldı.

Enner Valencia attığı golle birlikte, Fenerbahçe tarihinin en fazla gol atan oyuncuları sıralamasında 52 golle 10. sırada yer aldı. Aynı zamanda Fenerbahçe’de 100. maçına çıkan Enner Valencia bu maçta gol atarak bu sezonki 23. golünü attı. Ekvadorlu forvet aynı zamanda sarı-lacivertli kulüpte 100 maç sonunda 52 gol ve 14 asistle 66 gole direkt etki etti.

Deplasman yasağı nedeniyle Fenerbahçe taraftarı maça alınmadı.

Karşılaşma öncesi, yaşanan depremlerde hayatını kaybedenler ile vefat eden eski milli futbolcu ve teknik direktör Ziya Şengül için saygı duruşunda bulunuldu.

Exit mobile version