İlkay Gündoğan’dan Real Madrid sinyali!

Manchester City'nin başarılı orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan bu sezon sonunda kulüpten ayrılabilir. İşte ünlü yıldızın yeni durağı...

İlkay Gündoğan

Türk asıllı Alman milli futbolcu İlkay Gündoğan, teknik direktör Pep Guardiola’nın Manchester City‘deki ilk transferi olarak Premier Lig’e adım attı. 2016 yılında Borussia Dortmund ekibinden 27 milyon Euro karşılığında City’ye transfer olan 31 yaşındaki futbolcu, şu anda ligdeki altıncı sezonunu tamamlamak üzere. Fakat sevilen yıldızın bu sene Premier Lig’deki son sezonu olabilir.

İngiliz basınında ortaya çıkan son haberler, İlkay Gündoğan’ın Premier Lig yolculuğunun yakında sona ereceğini öne sürüyor. Ülkenin köklü gazetelerinden Daily Mail, Manchester City yönetiminin Gündoğan’a sezon sonunda yeni bir takım bulma konusunda özgür olduğunu söylediğini bildirdi. Elbette bu şimdilik yalnızca bir iddiadan ibaret. Fakat son gelişmeler, iddiaların gerçek olabileceğini gösteriyor.

İlkay Gündoğan, Madrid’e gitti

Daily Mail tarafından yayınlanan iddialardan kısa bir süre sonra İspanya merkezli AS gazetesi de kritik bir haber paylaştı. Manchester City ile sözleşmesi devam eden futbolcunun Madrid’e seyahat ettiği ifade edildi. Gündoğan bu ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşmayarak büyük bir gizem yarattı. Başarılı orta saha oyuncusunun İspanya’ya Real Madrid ile görüşmeye gittiği düşünülüyor.

Pep Guardiola’nın takımdaki en sevdiği oyunculardan biri olan İlkay Gündoğan’ın kulüpten ayrılacağı iddiaları herkesi şaşırttı. Bu sezon 42 maçta forma giyme fırsatı bulan tecrübeli isim, 8 gol ve 7 asiste imza attı. Şimdilik Manchester City ekibinden ya da Gündoğan’dan transfer iddialarına ilişkin herhangi bir şekilde cevap gelmiş değil.

Exit mobile version