Hırvatistan-Belçika maç sonucu: 0-0 Belçika kupadan elendi!

2022 dünya Kupası F Grubu'nda Hırvatistan ile Belçika gruptaki son maçlarında karşılaştı. Mücadele başladığı gibi 0-0 biterken, Belçika kupaya veda etti.

Hirvatistan Belcika1 Habermeydan

2022 FIFA Dünya Kupası’nda grup maçları tamamlanmak üzere. F Grubu’nda Hırvatistan ile Belçika gruptaki son maçlarında karşılaştı. Karşılaşma 0-0 sona erdi. Hırvatistan ilk yarıda bir penaltı kazandı. VAR incelemesi sonrası maçın hakemi penaltı kararını iptal etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Belçika adına Lukaku çok net gol fırsatlarından yararlanamadı. Maçta 3 kez boş kaldığı pozisyonda inanılmaz goller kaçırdı. Maçın ardından duygusal anlar yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle ağlamaya başlayan Lukaku, sonrasında kendinden geçti. Tünele doğru hareket eden Belçikalı forvet, yedek kulübesindeki camı yumruklayarak aşağı indirdi. Lukaku’ nun verdiği tepkiler dünya basınında geniş yer edindi.

Bu sonucun ardından F Grubunun lideri 7 puanla Fas oldu. Hırvatistan ise 5 puanla 2. sırada yer alarak gruptan çıktı. Belçika 4 puanda kalarak turnuvaya veda etti.

 

Exit mobile version