Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden son şampiyon Halkbank, eski oyuncusu 36 yaşındaki Hollandalı smaçör Dick Kooy’u yeniden kadrosuna kattı.
Halkbank Spor kulübü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada:
“Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz, 2015-2016 ve 2016-2017 yıllarında şampiyon kadromuzda yer alan Dick Kooy ile anlaşmıştır. Oyuncumuza yuvana yeniden hoş geldin diyor ve formamız altında nice başarılara imza atmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Tecrübeli voleybolcu Dick Kooy ise, yaptığı açıklamada:
“Halkbank’a döndüğüme sevindim. Bu kulübün içinde yer almak, Halkbank forması ile sahada mücadele etmek her zaman onurdur. Umarım, bu sezon da istediğimiz sonuçlara ulaşır ve kupalar kazanırız. Ben bu amaçlar doğrultusunda elimden ne gelirse yapacağıma şimdiden söz veriyorum.” ifadelerini kullandı.
YUVANA HOŞ GELDİN DICK KOOY🦾
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz, 2015-2016 ve 2016-2017 yıllarında şampiyon kadromuzda yer alan Dick Kooy ile anlaşmıştır.
Oyuncumuza yuvana yeniden hoş geldin diyor ve formamız altında nice başarılara imza atmasını diliyoruz. pic.twitter.com/yP9sTeokdO
— Halkbank Spor Kulübü (@HalkbankSK) July 21, 2024
