Halil Umut Meler, Avrupa Ligi’nde düdük çalacak!

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında düdük çalacak.

halil umut meler avrupa liginde duduk calacak habermeydan

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet hesabından yapılan açıklamada:

“FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler, Hırvatistan’ın GNK Dinamo Zagreb ile Belçika’nın KRC Genk takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında görev alacak.

19 Şubat 2026 Perşembe günü (yarın) Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde bulunan Stadion Maksimir’de TSİ 20.45’te başlayacak karşılaşmada Halil Umut Meler’in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenecek.

Müsabakada Cihan Aydın dördüncü hakem, İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Fedayi San VAR, Onur Özütoprak ise AVAR olarak görev alacak.” ifadeleri kullanıldı.

Halil Umut Meler, Avrupa Ligi’nde düdük çalacak!

 

Exit mobile version