Guardiola’dan Manchester United efsanelerine sert çıkış!

Pep Guardiola

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City ekibi Şampiyonlar Ligi serüvenini talihsiz bir şekilde tamamladı. Nisan ayının sonunda oynanan ilk yarı final maçında Real Madrid’i evinde ağırlayan İngiliz ekibi 4-3 üstünlükle karşılaşmayı tamamlamıştı. Rövanş maçında İspanya’ya konuk olan takım 3-1 yenilerek kupaya veda etti.

Manchester City’nin aldığı yenilgi sonrası Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesiyle, eski Manchester United yıldızları Dimitar Berbatov ve Patrice Evra bazı sert açıklamalarda bulundu. City’e ‘kişilikten yoksun’ tanımında bulunan efsane futbolcular, Guardiola’dan gelen beklenmedik cevap karşısında şoka uğradı!

Guardiola eski futbolculara Barcelona maçını hatırlattı

Manchester City’nin teknik direktörü Pep Guardiola, başta Evra ve Berbatov olmak üzere kendilerini acımasız bir dil ile eleştiren eski United yıldızlarına cevap verdi. Deneyimli teknik adam, 2009 ve 2011 yıllarında Barcelona takımlarının başındayken, Şampiyonlar Ligi finallerinde kendilerini nasıl ‘yıktıklarını’ ifade ederek sert bir göndermede bulundu.

Şimdilik bu eleştirilere karşı Dimitar Berbatov ve Patrice Evra’dan cevap gelmedi. Ancak Guardiola’nın dikkat çeken açıklamaları tüm dünyada sporseverlerin dikkatini ve beğenisini topladı.

“Manchester United’ı asla çalıştırmam”

Yaptığı son açıklamalardan sonra pek çok kişi, Guardiola’nın geçtiğimiz yıllarda Manchester United ile ilgili verdiği birtakım demeçleri hatırladı. Sir Alex Ferguson’un 2013 yılında emekli olmasından sonra Guardiola, kırmızı şeytanlar ile anılmıştı. Bunun üzerine bir basın toplantısın gerçekleştiren teknik direktör, iddiaları sert bir şekilde reddetti. “United’ı asla çalıştırmam!” diyerek söylentilere kapılarını kapattı.

Exit mobile version