Göztepe, haftanın son maçını 3 puanla kapattı

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Göztepe, sahasında Ankara Keçiörengücü'nü 2-1 mağlup etti.

Goztepe Habermeydani

Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan mücadelede Ankara Keçiörengücü 24. dakikada Rashad Muhammed ile öne geçti: 0-1. Ev sahibi takım beraberlik golünü 39. dakikada penaltıdan Yasin Öztekin’in attığı golle buldu. İzmir temsilcisine galibiyeti getiren gol ise Romal Palmer tarafından 77. dakikada geldi: 2-1. Bu sonucun ardından Göztepe puanını 17’ye yükseltirken Ankara Keçiörengücü 21 puanda kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, İstanbul’daki meydana gelen hain terör saldırısı için çok üzgün olduklarını belirterek, “İnşallah terör saldırılarından millet olarak uzaklaşır, gelecekte daha huzurlu bir şekilde yaşamımızı sürdürürüz” dedi.

1. Ligin iyi takımlarından biriyle mücadele ettiklerini söyleyen Özkayımoğlu, “Gerçekten çok zorlu bir rakipti bizim için. Rakibimizi iyi analiz etmiştik. Yaptığımız hamlelerle, oyuncu değişiklikleriyle gerçekten çok net bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Çocuklar, yüreklerini ortaya koydu. Sonuçta da bizim için çok önemli bir 3 puan aldık. Yukarıda play-off’u yakalamamız için bu maçı kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Şimdi önümüzde lider Eyüpspor’la deplasmanda oynayacağımız maç var” diye konuştu. “Taraftarımız bizden hiç vazgeçmiyor” diyen Özkayımoğlu, “Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Çıkışımız sürecek” şeklinde konuştu.

Exit mobile version