Galatasaray’ın tarihi serisi Konya’da sona erdi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki karşılaşmayı son 9 maçında galip gelemeyen Konyaspor 2-1'lik skorla kazandı.

Galatasarayin tarihi serisi Konyada sona erdi Habermeydan

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki karşılaşmayı son 9 maçında galip gelemeyen Konyaspor 2-1’lik skorla kazandı.

Galatasaray, 31. dakikada Milot Rashica Sol kanattan gelişen atakta Kerem’in şık pasında Rashica topu düzelttikten sonra ağlarla buluşturunca Sarı-Kırmızılıları 1-0 öne geçirdi.

Konyaspor bu gole 62. dakikada Soner Dikmen ile karşılık verdi ve durumu 1-1 yaptı. Mücadelede 90+3. dakika oynanırken gelişen Konyaspor atağında Bruno Paz’ın pasında Oğulcan Ülgün şık bir vuruşla Konyaspor’u 2-1 öne geçirdi.

Galatasaray’ın tarihi serisi Konya’da sona erdi.

Bu sonuçla lider Galatasaray 14 maçlık galibiyet serisini kaybettiği mücadele sonrasında 60 puanda kaldı. Konyaspor ise 34 puana yükselerek haftayı 8. sırada tamamladı.

Konyaspor 1-0 gerideyken 54. dakikada Diouf ile topu filelere gönderdi ancak yan hakem pozisyon bitiminde Diouf için ofsayt bayrağını kaldırdı.

Galatasaray ise skor 1-1’ken Rashica bu kez topu fileleri gönderdi ancak Kerem’in pasında ofsaytta olan sarı-kırmızılı oyuncunun gol sevinci başlamadan sona erdi.

Maçın 89. dakikasında Konyaspor’da Çekici’nin ceza sahası içerisinden çektiği sert şutta kaleci Muslera topu çıkaramadı. Çekici topu filelere gönderdikten sonra formasını çıkarıp büyük sevinç yaşarken hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Çekici çıkardığı forma sonrası sarı kart gördü.

Galatasaray’da Berkan Kutlu, 35. dakikada gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü. Berkan Kutlu, gelecek hafta Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

Milli aradan sonra oynanacak olan 27. haftada Galatasaray, sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Konyaspor ise Giresunspor deplasmanına çıkacak.

Exit mobile version