Galatasaray’da 5 yıldız sözleşme yeniledi!

Galatasaray, yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladığı 5 yıldız futbolcusu ile Rams Park'ta imza töreni düzenledi.

galatasaray da 5 yildiz sozlesme yeniledi habermeydan

Galatasaray, yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladığı 5 yıldız futbolcusu ile Rams Park’ta imza töreni düzenledi.

Düzenlenen imza törenine Galatasaray kulüp başkanı Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve anlaşma sağlanan futbolculardan Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Fernando Muslera, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı katıldı.

İmzaların ardından konuşan Kaan Ayhan, “Böyle bir günde yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım olmasa bugün burada olmayacağız. Bir başarıya imza attık ki böyle bir karar alındı. 1.5 sene önce geldim. Buraya gelmek değil, burada kalmak daha zor olandı. İnşallah daha çok senelere.” dedi.
Lucas Torreira “Oyuncu arkadaşlarıma ve Fernando’ya çok teşekkür ediyorum. Nando sayesinde buraya geldim. Herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Abdülkerim Bardakcı “Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Geldiğimde burada uzun yıllar oynamak ve efsane olmak istediğimi söylemiştim. Bugün de bu yolda bir adım daha attık. İnşallah, hayallerim ve hedeflerim doğrultusunda güzel bir şekilde ilerleriz.” diye konuştu.

Barış Alper Yılmaz “Çok özel duygular yaşıyorum, ilk günkü gibi… Çok mutluyum. Bana bu şansı veren başkanımıza, hocamıza ve Erden abiye teşekkür ederim. Her iki taraf için de hayırlı olsun.” dedi.

Son olarak söz alan kaptan Fernando Muslera ise “Burada 13 yıl, yani bir ömür geçirdim. Üçüncü kez sözleşme yeniliyorum. Hayatımdaki en önemli anlardan biri. Mutluluk dolu yıllar geçirdim burada. Herkese çok teşekkür ediyorum. Ben 16 kupa gördüm. Galatasaray, Türkiye’nin en büyüğü ve bunu sürekli olarak göstermemiz gerekiyor.  Şimdi oyuncu olarak burada bulunuyorum, ileride de bu takımın bir parçası olmaya devam edeceğim. Şimdi ve sonsuza kadar…” diye konuştu.

Galatasaray’da 5 yıldız sözleşme yeniledi!

Exit mobile version