Galatasaray, Süper Kupa töreni için harekete geçiyor!

Galatasaray, Süper Kupa için TFF ile görüşecek. TFF'den onay gelirse, Galatasaray Süper Kupa'yı iç sahadaki Pendikspor maçında kaldırmak istiyor.

galatasaray super kupa toreni icin harekete geciyor habermeydan

Galatasaray, Süper Kupa için TFF ile görüşecek. TFF’den onay gelirse, Galatasaray Süper Kupa’yı iç sahadaki Pendikspor maçında kaldırmak istiyor.

Galatasaray, Milli maçlar nedeniyle liglere verilen ara sonrası 7 Nisan’da Fenerbahçe ile Süper Kupa maçına çıkmıştı. Ancak Sarı-Lacivertliler, TFF’ye tepki göstermek için U19 takımıyla sahaya çıkmış ve Mauro Icardi’nin golü sonrasında genç yıldızlar yönetimin talimatıyla sahayı terk etmişti.

U19 takımıyla finale gelen Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesi nedeniyle Fenerbahçe karşısında 3-0 hükmen galip sayılmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray, pazartesi günü ligde son haftaların formda takımı Alanyaspor deplasmanına çıkacak. Taraftarla takım arasındaki İstanbul buluşması ise neredeyse 20 günlük bir aranın ardından Rams Park Stadyumu’nda oynanacak Pendikspor karşılaşmasıyla gerçekleşecek. Sarı-Kırmızılı kulüp işte bu buluşmayı tam bir şölen havasına çevirmeyi hedefliyor.

TFF’den de onay çıkarsa, Pendik maçının ardından çeşitli etkinliklerle birlikte Süper Kupa zaferinin kutlanması düşünülüyor.

Exit mobile version