Galatasaray, Real Madrid’in efsane ismi için harekete geçti

İddialara göre Dursun Özbek yönetimindeki Galatasaray ekibi Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Isco için kolları sıvadı. Oyuncunun menajerleriyle görüşmeler devam ediyor.

Galatasaray

Galatasaray seçim dönemi için geri sayıma geçti. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu iki aday olarak hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Öte yandan kulüp, transfer çalışmalarına da başlamış durumda. Ortaya çıkan son iddialara göre sarı kırmızılı ekip, Real Madrid’in başarılı ismi ile görüşme yürütüyor.

Galatasaray, Isco için atağa geçti

Dursun Özbek, 30 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu Isco için transfer çalışması gerçekleştiriyor. İspanyol basını tarafından da doğrulanan bilgilere göre Real Madrid’in 10 numaralı yıldızı, yakında Türkiye yolcusu olabilir.

Galatasaray ekibi Isco’nun menajerleri ile görüşmelerine devam ediyor. Anlaşmanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği şimdilik belirsizliğini korumaya devam ederken, iddialar iki tarafın da bu anlaşmaya sıcak baktığını öne sürüyor.

Isco, Real Madrid’de görkemli bir 10 yıl geçirdi

Los Blancos ekibi ile başarılı bir sezon geçiren Isco, takım arkadaşlarıyla birlikte verdikleri emek sonucunda La Liga şampiyonluğu elde etti. Kulüple sözleşmesi sona eren ve takımdan resmen ayrılan futbolcu, yaklaşık on yıllık macerasını sonlandırdı. 2013’te standart olduğu Real Madrid’de 243 maçta forma giyen yıldız, 67 gole imzasını attı.

Şimdiye kadar 38 defa milli takım forması giyen Isco, İspanya’da 12 gol ile katkıda bulundu. Şu anda boşta olan futbolcu, yeni takımı için arayışa girdi. İddialara göre Real Madrid’de 6,5 milyon Euro para kazanan orta saha, şu anda 3,5 milyon Euro ödeme beklentisinde.

Exit mobile version