Galatasaray Okan Buruk’un sözleşmesini uzattı

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak tecrübeli teknik adamın sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını TFF'ye bildirdi.

galatasaray okan buruk un sozlesmesini uzatti1 habermeydan

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk’un sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak tecrübeli teknik adamın sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını TFF’ye bildirdi.

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk’un sözleşmesini uzattı. Sarı-kırmızılı ekipteki ilk yılında ligi şampiyon olarak tamamlayan Okan Buruk’un sözleşmesinde yer alan 1 yıllık opsiyon kullanıldı. Buruk’un sözleşmesi 2023-2024 sezonu sonuna kadar uzatılırken tecrübeli çalıştırıcının ücretine de yüzde 50 zam yapıldı.

Sözleşmesinde kulübe bağlı olarak bir senelik opsiyon maddesi bulunan Buruk için, henüz şampiyonluk garantilenmeden böyle bir karar alan Başkan Dursun Özbek ve ekibi, bu adımla başarılı teknik adama güvenini ortaya koydu.

Galatasaray Yönetimi, Okan Buruk’un yıllık 20 milyon lirayı bulan ücretine de bir güncelleme yaptı. Buna göre, yıllık enflasyon ve dövizdeki artış da dikkate alınarak yeni bir rakam belirlendi. Buruk’un alacağı ücret 30 milyon lira olacak.

Galatasaray Okan Buruk’un sözleşmesini uzattı.

Exit mobile version