Galatasaray Daikin, yeni sözleşme imzaladığı Martyna Lukasik, Myriam Fatime Sylla, Kaja Grobelna ve Alexandra Frantti ve sözleşmesi yenilenen Eline Timmerman için imza töreni düzenledi.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleştirilen törene, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, yönetim kurulu üyesi Timur Kuban, kadın voleybol takımının menajeri Neşve Büyükbayram, yeni transferler Martyna Lukasik, Myriam Sylla, Kaja Grobelna ve Alexandra Frantti ile sözleşmesi yenilenen Eline Timmerman katıldı.
Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, imza töreni öncesinde bu konuşmada, “Yeni sezon hazırlıkları son mertebeye geldi. Timur Bey’in de söylediği gibi tesislerimizde oyuncularımızla, hocalarımızla yepyeni bir sezona büyük ümitlerle ve büyük hedeflerle giriyoruz. 2022 senesinde seçildikten sonra voleybolla ilgili yaptığımız bir plan vardı. Bu planın beşinci ve altıncı senesinde şampiyonlukları kucaklayacak bir takım oluşturmak istiyorduk. Biz bunu dördüncü senede yapmak durumundayız. Bu verdiğimiz sözleri zaman kısa olsa da bu sene gerçekleştirmek için hem manevi olarak hem sportif olarak tüm hazırlıklarımızı yapmış durumdayız. Bizim ilk önceliğimiz geçen sene yarı finalde kaçırdığımız bir Avrupa kupası vardı. Bu sene kesinlikle CEV Cup’ta kesinlikle şampiyonluğu hedefliyoruz. Ben sizlerin huzurunda gelen tüm oyuncularımıza, bize katılan tüm yerli yabancı tüm oyuncularımıza başarılar diliyorum. Bu sezonun onlar için çok iyi geçmesini ve tüm Galatasaray camiasının beklediği kupalara ulaşılması için iyi bir performans göstermeleri diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Timur Kuban ise, “Törenimize hoş geldiniz değerli Galatasaraylılar. Dünya yıldızlarıyla bu sene daha da güçlendirdiğimiz amatör branşların başında kadın voleybol takımımız geliyor. Geçen yıl çok başarılı geçen sezonun ardından bu yıl daha da yüksek hedefler için yola çıktık. Çok güzel bir sezon başlangıcı diliyorum, tekrardan hepsine hoş geldiniz demek istiyorum.” dedi.
Timur Kuban, “Burhan Felek Spor Salonu’nda geçen yıl başlayan yeni bir kombine düzenimiz var. Rekor seviyede başlayan bir kombine desteğimiz de var. Bu desteğin devam etmesini, taraftarlarımızdan özellikle bu vesileyle rica ediyorum. Bu sene kendilerinin desteğiyle birlikte gerçekten hem Türkiye’de hem Avrupa’da, her iki takımımız için de çok büyük hedefler koymuş durumdayız. Bu hedeflere de ulaşacağımıza eminiz.” ifadelerine yer verdi.