Fransa – Fas Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

2022 FIFA Dünya Kupası'nda son şampiyon Fransa ile turnuvada dünya devlerini eleyerek tarih yazan Fas, 14 Aralık Çarşamba günü yarı final maçında karşı karşıya gelecek.

Fransa Fas Habermeydan

Katar’ın Al Bayt Stadı’nda oynanacak ve Meksikalı hakem Cesar Ramos’un yöneteceği mücadelede Fransa ile Fas karşı karşıya gelecek. Fransa – Fas maçı 14 Aralık Çarşamba günü saat 22:00’de TRT 1’den canlı yayınlanacak.

2022 FIFA Dünya Kupası’nda yarı final heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Dünya devlerini eleyerek yarı finale kadar kalan Fas bu kez Fransa gibi oldukça zorlu bir rakiple yarı finalde karşı karşıya gelecek. Fas, turnuvanın elemeleri ve Dünya Kupası’nda 13 maçtır yenilmiyor. Turnuvanın sürpriz ekiplerinden Fas kazanması halinde tarihi bir başarı elde edecek. İki ülke Dünya Kupası tarihinde ilk kez karşılaşacak. Bu turu geçen takım, Arjantin-Hırvatistan maçının galibiyle pazar günü final maçına çıkacak. Bu müsabakada kaybeden taraf Arjantin-Hırvatistan maçında kaybeden taraf ile üçüncülük için mücadele edecek.

Katar 2022’de yeni dünya şampiyonunu belirleyecek büyük final, 18 Aralık’ta pazar günü saat 18.00’de oynanacak. Üçüncülük karşılaşması ise 17 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’de oynanacak.

Exit mobile version