Fenerbahçe’de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı!

Fenerbahçe Kulübü'nde Nihat Tokat, 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek Seçimli Yüksek Divan Kurulu (YDK) Toplantısında YDK başkanlığına aday olacağını açıkladı.

fenerbahce de nihat tokat ydk baskan adayligini acikladi habermeydan e1713368881863

Fenerbahçe Kulübü’nde Nihat Tokat, 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek Seçimli Yüksek Divan Kurulu (YDK) Toplantısında YDK başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan Nihat Tokat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada:

“Büyük bir gurur ve heyecanla uzun yıllardır Fenerbahçe camiasına hizmet etmenin onurunu taşıyarak önemli bir adımı sizlerle paylaşmak istiyorum” ifadeleriyle sözlerine başlayan Nihat Tokat, “Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na adaylığımı en içten duygularımla ve büyük bir kararlılıkla açıklıyorum. 28 yıllık kongre üyesi olmanın getirdiği deneyim ve bağlılıkla Fenerbahçe’ye olan sevdamı ve hizmet aşkımı her birinize hissettirmek istiyorum. Fenerbahçe’ye olan bağlılığım, 14 yaşında Amigo Çetin’in davulunu taşımakla başlayıp, 1981-1985 yılları arasında futbol takımlarında golcü forvet olarak sahada yer alıp deneyim kazandım. Sonraki sürecim 1907 Fenerbahçe Derneği’nin kurucularından biri olmama kadar uzanıyor. Bu tarihi mirası korumak ve geleceğe taşımak için var gücümle çalışacağım” diye konuştu.

Fenerbahçe’de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı!

Exit mobile version