Fenerbahçe – Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Ülker Stadyumu'nda Sevilla ile karşı karşıya gelecek. İspanya'da oynanan mücadeleyi 2-0 kaybeden Fenerbahçe, sahasında Sevilla'yı 3 farklı yenerek adını çeyrek finale yazdırmak istiyor.

Fenerbahce – Sevilla maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda Habermeydan

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Ülker Stadyumu’nda Sevilla ile karşı karşıya gelecek. İspanya’da oynanan mücadeleyi 2-0 kaybeden Fenerbahçe, sahasında Sevilla’yı 3 farklı yenerek adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Mücadele Ülker Stadyumu’nda 16 Mart Perşembe günü saat 20:45’te oynanacak. Karşılaşma EXXEN digital platformundan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe’nin Sevilla’yla karşılaşacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçını İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.

Michael Oliver’ın yardımcılıklarını İngiltere Futbol Federasyonundan Stuart Burt ve Simon Bennett yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Andrew Madley olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında ise Stuart Attwell ile David Coote görev alacak.

FENERBAHÇE BİR ÜST TURA NASIL ÇIKAR

Fenerbahçe’nin bir üst tura yani çeyrek finale yükselmesi için İspanyol ekibi Sevilla’yı rövanş maçında 3 farklı mağlup etmesi gerekiyor.

Deplasman golü uygulamasının kaldırıldığı için Fenerbahçe, rakibini 2 farklı mağlup etmesi halinde maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da iki farkın korunması halinde turu geçen tarafı seri penaltı atışları belirleyecek.

Exit mobile version