Fenerbahçe, uzun süredir ilgilendiği Romelu Lukaku’yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı.
Fenerbahçe Futbol Direktörü Oğuz Çetin, Romelu Lukaku’nun Fenerbahçe’ye transfer olduğunu ve oyuncunun bu akşam İstanbul’da olacağını açıkladı.
Fenerbahçe Futbol Direktörü Oğuz Çetin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Romelu Lukaku’nun Fenerbahçe’ye transferi gerçekleştirildi. Kendisi bu akşam burada olacak. Lukaku kendisine ‘Rom’ diye hitap etmemi istedi. Lukaku ile oturduk, uzun uzun konuştuk. Fenerbahçe diyor başka bir şey demiyor, gerçekten. Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna giden bu yolda benim olmam lazım diyor, menfaat gözetmiyor. Maddiyatı hiç önemsemiyor. Şampiyon olduğumuz durumda +1 sene sözleşme uzatmasını kullanacak bir oyuncudan bahsediyoruz. Büyük bir karakter.”
Romelu Lukaku, taraftarlar için yaptığı açıklamada, “Böylesine muhteşem bir tarihe sahip olan bu kulübün bir parçası olmak benim için büyük bir onur ve ayrıcalık. Harika bir takımımız var. Her gün çok çalışarak, elimden gelenin en iyisini yaparak takıma yardımcı olmaya çalışacağım.” ifadelerini kullandı.














