Fenerbahçe Lucas Moura’nın Peşinde! Alternatif Traore!

Kanatlara takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Lucas Moura veya Adama Traore'yi transfer etmek istiyor.

moura 1

Jorge Jesus önderliğinde sarı lacivertli ekip liderlik koltuğunu Galatasaray’dan geri almak istiyor.

Fenerbahçe’de bu anlamda transferde sürpriz oyuncular gündeme gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe’nin son olarak gündemine gelen isimler ise taraftarları bir hayli heyecanlandırdı. Daily Mail, Fenerbahçe ile anılan Adama Traore için ayrılık çanları çaldığını bildirdi.

Wolverhampton’un 27 yaşındaki oyuncuyu takımda tutmak istediği ancak maaşının yarıya düşeceği gerekçesiyle Traore’nin gidebileceği ifade edildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mali asıllı İspanyol kanat oyuncusu için birçok takım ve Fenerbahçe’nin pusuda olduğu dile getirildi.

Greenwood İçin İlk Hamle

Bir süredir Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan Mason Greenwood için sarı-lacivertli takımdan ilk hamlenin geldiği aktarıldı. İngiliz basını, İstanbul ekibinin genç oyuncu için Manchester United’den hem bilgi hem de görüşme izni istediğini yazdı. United’in 21 yaşındaki oyuncunun durumunu hala değerlendirdiği ve takımda kalması ya da kiraya gönderilmesi kararını kısa süre içinde vereceği ifade edildi.

Moura’dan iki Farklı Haber

Fenerbahçe’nin ilgilendiği Lucas Moura konusunda ise farklı bilgiler var. Football London, Tottenham’ın Brezilyalı yıldızı bırakmaya niyeti olmadığını duyurdu. 30 yaşındaki oyuncunun ayrılmasının finansal olarak Tottenham için hiçbir şey ifade etmeyeceği vurgulandı. Conte’nin bu sezon pek forma vermediği bir isim de olsa Moura’yı hücum derinliği açısından kadroda tutmak istediği bildirildi. Diğer iddia ise Moura için ayrılığın olası olduğu yönünde. Golcü oyuncunun, 5 milyon euro ve imza parası talep ettiği belirtildi. Fenerbahçe’de Jorge Jesus önderliğinde takıma katılacak yıldız isim büyük merak konusu haline geldi

Kaynak: Fotomaç Spor Servisi

Exit mobile version