Fenerbahçe, Julio Alberto Gomez Galvez’i kadrosuna kattı!

Fenerbahçe Medicana, 26 yaşındaki Küba Milli Takımı pasörü Julio Alberto Gómez Gálvez'i kadrosuna kattı.

fenerbahce alberto gomez galvezi kadrosuna katti habermeydan e1753365726942

Fenerbahçe Medicana, 26 yaşındaki Küba Milli Takımı pasörü Julio Alberto Gomez Galvez’i kadrosuna kattı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi inter hesabından yapılan açıklamada:

“Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımımız, yeni sezon planlaması kapsamında Kübalı pasör Julio Alberto Gómez Gálvez’i kadrosuna kattı.

2015-2016 sezonunda Capitalinos de La Habana ile profesyonel kariyerine başlayan Julio, sonrasında sırasıyla MAFC-BME, VC Limax, SK Zadruga Aich/Dob ve Calcit Volley formalarını terletti.

2024-2025 sezonu Slovenya 1A DOL’da ‘En İyi Servis Atan Oyuncı’, 2023-2024 Avusturya Power Fusion Volley Ligi ‘En İyi Pasör’ ve ‘En İyi Servis Atan Oyuncu’ ödüllerini alan Julio, 2022-2023 Dutch Eredivisie’de ‘En İyi Servis Atan Oyuncu’  ödülünün de sahibi olmuştur.

Julio Gómez‘e ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, çubuklu forma ile sonsuz başarılar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Exit mobile version