Fenerbahçe geriden gelip 2-1 kazandı

Spor Toto Süper Lig 28. hafta kapanış mücadelesinde Fatih Karagümrük Olimpiyat stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaştı. Fenerbahçe zorlu deplasmandan 2-1 galip ayrıldı.

Fenerbahce geriden gelip 2 1 kazandi Habermeydan

Spor Toto Süper Lig 28. hafta kapanış mücadelesinde Fatih Karagümrük Olimpiyat stadı’nda Fenerbahçe ile karşılaştı. Fenerbahçe zorlu deplasmandan 2-1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 51. dakikada Zajc ve 78’da Szalai kaydetti.

Ev sahibi Fatih Karagümrük’ün tek golü ise 24. dakikada Ozdoev’in ayağından geldi.

Karşılaşmanın 24. dakikasında Altay Bayındır’ın beklenmedik hatasını değerlendiren Karagümrük, Ozdoev’in golüyle 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe, 51. dakikada Miha Zajc’ın uzaklardan attığı nefis golle skoru 1-1’e eşitledi.

Zajc’ın golünden sonra galibiyet için yüklenen Kanarya, 78. dakikada Arda Güler’in kullandığı köşe vuruşunda Attila Szalai’nin kafa vuruşuyla 2-1 öne geçti.

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ün 1-0 öne geçtiği maçı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazanarak şampiyonluk yarışında önemli bir maçı puan kaybetmeden geçmeyi başardı.

Fenerbahçe, Karagümrük galibiyetiyle puanını 57 yaptı ve lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde 2. sırada yer aldı. Ligde 11 maç sonra yenilen Karagümrük ise, 34 puanla 9. sırada kaldı.

Fenerbahçe ligde bir sonraki maçını evinde Ankaragücü ile oynayacak. Karagümrük ise, Ümraniyespor’u ağırlayacak.

Öte yandan, maçın 63. dakikasında Enner Valencia’nın ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyon sonrasında Fenerbahçe cephesi penaltı itirazında bulundu. Ancak pozisyonu VAR odasıyla konuşan Abdülkadir Bitigen, ‘penaltı değil’ kararı verdi.

Fenerbahçe geriden gelip 2-1 kazandı.

Exit mobile version