Fenerbahçe Beko Sertaç Şanlı ile anlaşmaya yakın.
Gelecek sezon için kadrosunu güçlendiremeye devam eden Fenerbahçe Beko, milli oyuncu Sertaç Şanlı ile 2 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Henüz biten bir durum olmasa da görüşmeler pozitif yönde devam ediyor.
Turkish Airlines EuroLeague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Pota altını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe Beko, uzun rotasyonuna önemli bir takviye yapmayı hedefliyor. Fenerbahçe, Barcelona’dan Sertaç Şanlı ile iki yıllığına anlaşmaya yakın.
2 sezondur Barcelona’da forma giyen 31 yaşındaki oyuncunun İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi sona ermişti.
Geçtiğimiz sezon toplam 36 EuroLeague müsabakasında süre bulan Sertaç Şanlı, maç başına 6.2 sayı ve 3.1 ribaund ortalamaları ile oynamıştı.
Tecrübeli pivot oyuncusu geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla 7.8 sayı 3.9 ribaunt ve 0.8 asist ortalamaları yakaladı.
Sertaç Şanlı daha önce Türkiye’de Anadolu Efes, Galatasaray, Trabzonspor, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş gibi takımlarda oynamıştı.