Fenerbahçe Beko EuroLeague’de zirvede

THY EuroLeague'de 7. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Beko sahasında Kızılyıldız'ı konuk etti. Karşılaşma Fenerbahçe Beko’nun 93-79'luk üstünlüğü ile tamamlandı.

Fenerbahce Beko Habermeydan

EuroLeague 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız’ı konuk etti. Temsilcimiz, sahasında ağırladığı Sırp ekibini 93-79 ile geçmeyi başardı. Sarı lacivertliler bu sonuçla birlikte EuroLeague’deki 6. galibiyetini aldı. Fenerbahçe Beko ilk birkaç dakikada tutuk görünse de kısa süre içinde skoru eline geçirdi ve TV molasına 13-6 önde girdi. Temsilcimiz, rakibi karşısında farkı devam eden bölümlerde çift hanelere kadar çıkardı. Fakat çeyrek sonunu iyi oynayan Kızılyıldız, ilk periyot sonunda farkı bir sayıya kadar indirdi.

İkinci çeyreğe de kötü başlayan temsilcimizde top kayıpları ve ribaund problemlerinden sonra 2. Çeyreğin ortalarında durum 29-34 Kızılyıldız üstünlüğüyle geçildi. Fenerbahçe daha sonra toplanarak devrede soyunma odasına da bir sayı farkla 42-41 önde gitmeyi başardı. Temsilcimiz final periyoduna da 66-57 gibi avantajlı bir skorla girdi.

Fenerbahçe Beko son çeyreğe iyi başlamasa da skor üstünlüğünü korumayı sürdürdü. Kısa oyunculardan gelen üçlüklerle de çeyrek ortasına doğru fark çift haneleri gördü ve temsilcimiz, karşılaşmayı da 93-79‘luk skorla kazanarak tamamladı.

Çeyrek skorları

1. Çeyrek: 24-23

2. Çeyrek: 42-41

3. Çeyrek: 66-57

4. Çeyrek: 93-79

Exit mobile version