Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin’i farklı geçti!

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'in 32. haftasında evinde konuk ettiği ALBA Berlin'i 103-68 mağlup etti.

fenerbahce beko alba berlin i farkli gecti habermeydan

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’in 32. haftasında evinde konuk ettiği ALBA Berlin’i 103-68 mağlup etti.

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan maçta Fenerbahçe Beko, bu sonuçla ligdeki 32. maçında 20. galibiyetini aldı. ALBA Berlin ise ligdeki 32. maçında 27. yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Beko’da Nigel Hayes-Davis 50 sayı 2 ribaund, Johnathan Motley 18 sayı 5 ribaund, Tyler Dorsey 7 sayı 3 sayı, Sertaç Şanlı 7 sayı, Pierre 6 sayı, Biberovic 6 sayı, Madar 4 sayı, Calathes 2 sayı, Wilbekin 2 sayı, Papagiannis 1 sayı ile oynadı.

ALBA Berlin’de ise Sterling Brown 17 sayı 4 ribaund, Martin Hermansson 12 sayı, Matt Thomas 10 sayı 2 ribaund, Koumadje 7 sayı, Delow 5 sayı, Mattisseck 5 sayı, Bean 4 sayı, Nikic 4 sayı, Samar 2 sayı, Schneider 2 sayı ile mücadele etti.

Fenerbahçe’de maçı 50 sayıyla tamamlayan Nigel Hayes-Davis, EuroLeague tarihinin bir maçta en çok sayı atan oyuncusu oldu. Bir önceki rekor 49 sayıyla Shane Larkin’e aitti.

Ayrıca Nigel Hayes-Davis, Alba Berlin maçının ilk çeyreğinde attığı 18 sayıyla Fenerbahçe Beko formasıyla bir maç çeyreğinde en fazla sayı atan oyuncu rekorunu da kırdı.

Fenerbahçe Beko, gelecek hafta evinde Anadolu Efes‘i ağırlayacak. ALBA Berlin ise evinde Partizan’ı konuk edecek.

 

Exit mobile version