Fatih Karagümrük-Beşiktaş: 1-1

Spor Toto Süper Lig'de 5 maçlık galibiyet serisi bulunan Beşiktaş, deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

fatih karagumruk bjk habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadı’nda soğuk bir havada Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Son 5 maçında galip gelen siyah beyazlılar Fatih Karagümrük deplasmanından istediği galibiyeti alamadı.

Karşılaşmanın 33. dakikasında Sol kanattan Masuaku’nun ceza sahasına ortasında kafalardan seken top karambol oluşturdu. Kale ağzında topu önünde bulan Cenk, düzgün bir vuruşla golü kaydetti: 1-0. Tecrübeli golcü son 5 maçta 5. kez ağları havalandırmayı başardı. İlk yarı konuk ekip Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 

Maçın ikinci yarısına Fatih Karagümrük hızlı başladı.

Karşılaşmanın 49. dakikasında Ceza sahasına atılan uzun mesafeli pasta sol çaprazda bulunan Borini, pasını tekte Ozdoev’in önüne bıraktı. Ozdoev karşı karşıya pozisyonda hata yapmadı ve takımına beraberliği getirdi:1-1 Mücadelenin kalan bölümünde iki takım da net fırsatları harcadı ve 1’er puana razı oldu. Bu sonucun ardından Beşiktaş 39 puanla 4. sırada yer aldı, Karagümrük ise 23 puanla 10. sırada kaldı. Ev sahibi ligde üst üste 4. maçından da beraberlikle ayrıldı.

Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan’a itirazlarda bulunan Gedson Fernandes, sarı kart gördü. Bu kart ile birlikte 4. sarı kartını gören Portekizli orta saha, cezalı duruma düştü. Gedson, Sivasspor deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

Gelecek hafta Beşiktaş, Sivasspor deplasmanında olacak, Karagümrük ise Ankaragücü deplasmanına gidecek.

 

 

Exit mobile version