Cüneyt Çakır son kez sahaya çıkacak

Türk hakemlik tarihinin en kariyerli ismi Cüneyt Çakır sahalara veda ediyor. Cüneyt Çakır Türkiye - Çekya maçında son kez düdük çalacak.

Cuneyt Cakir Habermeydan

Cumartesi günü Gaziantep’te oynanacak Türkiye-Çekya maçını Cüneyt Çakır yönetecek. Müsabakada kısa bir süre hakemlik yaparak 21 senelik hakemlik kariyerini resmen sonlandıracak. Cumartesi oynanacak milli maç öncesinde kente gelen Çakır, Büyükşehir Belediyesi tarafından Hasan Doğan Futbol Sahasında organize edilen programa katıldı. Cüneyt Çakır, 12 yaş grubundaki çocuklarla bir araya gelerek onlara deneyimlerini anlattı. Gençlere eğitimlerini tamamlamaları ve sporda dünya starları çıkarılması için çok çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulunan Çakır, “Böyle bir organizasyona emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gençler geleceğimiz. Ben inanıyorum ki bugün burada bulunan genç sporcu kardeşlerimizden biri belki ileride dünya starı olacak. Gençlerimiz eğitimlerine devam etsinler, çalışmaktan vazgeçmesinler. Çok duygu yüklüyüm. 2 gün sonra son defa sahaya çıkacağım. Dolayısıyla böyle bir organizasyonu düşünenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise jübile için yaptığı açıklamada, “Cüneyt Çakır 5 dakika maç yönetecek ve jübile yapacak. Maçtan önce ona plaket vereceğiz. Avrupa’da onu bir yerlere getirmek için çaba göstereceğiz. Cüneyt hoca ile oturup konuşacağız eğer olursa federasyonda görev verebiliriz” açıklamasını yaptı.

Exit mobile version