Cimbom Evander’e Kavuşuyor

PSV ve Porto'nun da peşinde olduğu Evander, G.Saray'ın yıllık 1.5 milyon euro'luk teklifini kabul etti.

evander1

Orta saha transferinde geri sayıma geçen Sarı kırmızılı ekipte gelişmeler yaşanıyor.

AZ Alkmaar forması giyen Fredrik Midtsjö’yle anlaşan Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Evander’i de kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Kulübü Midtjylland’la görüşmeleri sıklaştıran sarı-kırmızılı yönetim, Danimarka kulübünü pazarlıklar sonucunda ikna etmeye çok yaklaştı. Kapıyı 10 milyon Euro’dan açan Midtjylland son olarak 7 milyon Euro’ya kadar düştü. Aslan ise bonuslarla 6 milyon euro verdi. Aradaki bonservis farkının çok azaldığı 24 yaşındaki orta sahanın kısa süre içinde imzayı atması bekleniyor.

PSV ve Porto’nun da peşinde olduğu Evander, G.Saray’ın yıllık 1.5 milyon euro’luk teklifini kabul etmişti. 24 yaşındaki oyuncunun kulübüyle anlaşma sağlanması halinde 3+1 yıllık imzalar atılacak. Öte yandan Midtjylland’da Teknik Direktör Bo Henriksen’le yollar ayrıldı. Evander’in yıldızını parlatan Danimarkalı hocanın yerine geçici olarak yardımcı antrenör Henrik Jensen getirildi.

Evander Kimdir?

Evander, 9 Haziran 1998 yılında Brezilya’nın Rio de Jenerio kentinde dünyaya gelmiştir. Danimarka Ligi ekiplerinden Midtjylland forması giymektedir. 2019 yılından bu yana Midtjylland forması giymektedir. Vasco da Gama’da profesyonel olmuştur. Merkez orta saha pozisyonunda oynamaktadır. Kariyerinde 185 maça çıkan Evander 48 gol 36 asist yapmıştır.

Kaynak: Fotomaç

Exit mobile version