CEV Şampiyonlar Ligi finalleri Antalya’da oynanacak!

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri hem erkeklerde hem de kadınlarda 5 Mayıs’ta Antalya'da oynanacağını açıkladı.

cev sampiyonlar ligi finalleri antalya da oynanacak habermeydan

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri hem erkeklerde hem de kadınlarda 5 Mayıs’ta Antalya’da oynanacağını açıkladı.

Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yapacağı Süper Finaller organizasyonunda kadınlarda İtalya’nın A.Carraro Imoco Conegliano ve Allianz Vero Volley Milano takımları, erkeklerde ise İtalya’nın Trentino Itas ve Polonya’nın Jastrzebski Wegiel takımları şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.

CEV’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, CEV Başkanı Aleksandar Boricic, “Türkiye Voleybol Federasyonu ile güçlerimizi birleştireceğimiz için çok heyecanlıyız. Bu etkinliği Türkiye’de yapmanın Avrupa voleybolunun profilini daha da yükseltmemize yardımcı olacağına ve finallerin hem sahadaki herkes hem de uzaktan takip edecek olanlar için unutulmaz bir deneyim olmasını sağlayacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Antalya’daki dev finale yükselen ekiplerden Imoco Volley Conegliano, Eczacıbaşı Dynavit’i elemişti. Vero Volley Milano ise Fenerbahçe Opet’i yarı finalde organizasyonun dışında bırakmıştı.

Organizasyonda 5 yıl sonra ilk kez bir Türk takımı finalde yer almayacak.

CEV Şampiyonlar Ligi finalleri Antalya’da oynanacak!

Exit mobile version