Bitexen Giresunspor-Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Lider Galatasaray, 28 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşılaşacak.

Giresunspor Galatasaray Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Bitexen Giresunspor ile Galatasaray 28 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da Giresun Çotanak Spor kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Bitexen Giresunspor – Galatasaray karşılaşmasını hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Müsabaka beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak.

Galatasaray’ın, 12 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda aldığı 45 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Bitexen Giresunspor ise 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyetle topladığı 21 puanla 12. sırada yer alıyor.
Bitexen Giresunspor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 15 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Galatasaray, 6 kez sahadan galip ayrılırken, Bitexen Giresunspor 4 kez rakibini mağlup etti. 5 mücadele ise berabere sona erdi. Galatasaray’ın attığı 20 golüne, Bitexen Giresunspor 13 golle karşılık verdi. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Bitexen Giresunspor 1-0’lık skorla kazandı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig‘de bu sezon 10 kez deplasman maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 23 puan topladı. Attığı 20 gole karşılık, kalesinde 5 gol gördü.

Galatasaray’da, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Berkan Kutlu ceza sınırında bulunuyor. Bu 3 futbolcu, Bitexen Giresunspor mücadelesinde sarı kart görmeleri durumunda 22. haftada oynanacak Ümraniyespor müsabakasında cezalı duruma düşecek.
Galatasaray’da, Bitexen Giresunspor maçında defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı’nın kart cezası bulunuyor.

Exit mobile version