Beşiktaş’ın, Leicester City’den transferi Wilfried Ndidi’nin Nijerya-Güney Afrika arasında oynanan milli maçta yaşadığı sakatlık ile ilgili açıklamada bulundu.
Beşiktaş’ın yeni transferi Wilfried Ndidi, Dünya Kupası Afrika Elemeleri C Grubu’nda oynanan Nijerya- Güney Afrika maçının 70. dakikasında aldığı bir darbe sonucu sakatlandı.
Trendyol Süper Lig’de Başakşehir ve Göztepe maçlarında forma giyemeyecek olan Ndidi için Beşiktaş Kulübü’nün resmi X hesabından yapılan açıklamada:
“Nijerya milli takımının Güney Afrika ile oynadığı müsabakada geçirdiği yaralanma nedeni ile oyuna devam edemeyen oyuncumuz Wilfred Ndidi ülkemize dönüş yapmıştır. Oyuncumuza yapılan değerlendirme ve Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (semimembranosus) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.
Beşiktaş’tan, Ndidi’nin sağlık durumu hakkında açıklama!