Beşiktaş Kulübü, Necip Uysal ve Mert Günok’un kadro dışı bırakıldığı ve iki oyuncudan kendilerine kulüp bulmaları istendiğini açıkladı.
Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet hesabından yapılan açıklamada:
“Teknik heyetimizin raporu Yönetim Kurulumuzun onayıyla profesyonel futbolcularımızdan Necip Uysal ile Mert Günok’a bugün itibarıyla futbol planlamamızda yer almayacakları tebliğ edilmiş ve iki isimden kendilerine kulüp bulmaları istenmiştir.
Necip Uysal ile Mert Günok, kulüp bulamamaları halinde çalışmalarını takımımızdan ayrı sürdürecektir.
Futbol Akademimizden yetişen, 2009-10 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın formasını terleten Uysal ile 2021-22 sezonundan bu yana kalemizi koruyan Günok’a bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.” ifadeleri kullanıldı.
Beşiktaş’ta, 2 kadro dışı!
