Beşiktaş Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Giresunspor 9 Nisan Pazar günü Vodafone park stadı'nda karşı karşıya gelecek. Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Besiktas Giresunspor maci ne zaman saat kacta ve hangi kanalda Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş ile Giresunspor 9 Nisan Pazar günü Vodafone park stadı’nda karşı karşıya gelecek. Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’de 4 maçlık bir seri yakalayan Beşiktaş, ligde oynadığı 26 maçta 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Fenerbahçe’yi 4-2 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, topladığı 52 puanla 3. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Giresunspor ise ligde oynadığı 25 maçta 5 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Giresunspor, topladığı 24 puanla 16. sırada bulunuyor.

Beşiktaş’ta sakatlığı devam eden Dele Alli ve derbide sakatlık geçiren Tayyip Talha’nın Giresun karşısında forma giymesi beklenmiyor. Ayrıca Fenerbahçe karşısında kırmızı kart gören Welinton bu maçta kadroda olmayacak.

Giresunspor’da sarı kart cezalısı Serginho bu maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş – Giresunspor maçı 9 Nisan Pazar günü saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma beINSPORTS 1 ekranından yayımlanacak.

Exit mobile version