Beşiktaş, Ernest Muci transferini KAP’a bildirdi!

Beşiktaş, Legia Varşova'dan kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Ernest Muci'nin transferinin mali detaylarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

besiktas ernest muci transferini kap a bildirdi habermeydan

Beşiktaş, Legia Varşova’dan kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Ernest Muci’nin transferinin mali detaylarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Polonya ekibi Legia Varşova’nın 22 yaşındaki Arnavut 10 numarası Ernest Muci transferinde mutlu sona ulaştı.

Beşiktaş Kulübü’nden KAP’a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Profesyonel futbolcu Ernest Muci’nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Legia Varşova kulübüne toplam transfer bedeli olarak 10.000.000 Avro ödenecektir. Oyuncu ile 2026-2027 sezonu sonuna kadar 3,5 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca sonraki satıştan elde edilecek net kârın %10’luk kısmı önceki kulübüne transfer ücreti olarak ödenecektir.” ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş’ın, 30 Haziran 2027’ye kadar sözleşme imzaladığı Ernest Muci Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi oldu.

Beşiktaş’ın Muçi’den önceki en pahalı transferi 8 milyon Euro ile Gaziantepspor‘dan gelen Rodrigo Tabata’ydı.

Bu sezon tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Ernest Muci 9 gol, 2 asistlik skor katkısı verdi. 2020-21 sezonun başında Tirana’dan 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Legia Varşova’ya transfer olan 22 yaşındaki futbolcu bu sezon, 34 maçta 9 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

İki ayağını da kullanabilen 1.80 m boyundaki Muci, on numaranın yanı sıra santrfor ve sol kanat olarak da görev yapabiliyor.

Exit mobile version