Başakşehir, Avrupa kupalarına veda etti

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Medipol Başakşehir ile Gent karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Başakşehir, Gent'ten 6 dakikada 4 gol yedi.

Basaksehir Avrupa kupalarina veda etti Habermeydan

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Medipol Başakşehir ile Gent ile karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Başakşehir sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Başakşehir, Gent’ten 6 dakikada 4 gol yedi. Bu sonucun ardından,

Başakşehir, Avrupa kupalarına veda etti.

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde hayatının şokunu yaşadı. Gift Orban’ın olağanüstü performansının ardından skor olarak geriye düşen Başakşehir, toplam 6 dakikada kalesinde 4 gol gördü.

Gent’in gollerini 31′, 32′ ve 34. dakikalarda Orban ile 37. dakikada Cuypers attı. Başakşehir’in tek golünü 88. dakikada Januzaj kaydetti.

Gent forması giyen Gift Orban, Başakşehir karşısında 3 dakikada hat-trick yaptı.

Başakşehir ağlarına 3 dakika 24 saniyede 3 gol atan Gift Emmanuel Orban, Avrupa kupaları tarihinde en kısa sürede hat-trick yapan futbolcu unvanının sahibi oldu.

Grupları 3 gol yiyerek tamamlayan Başakşehir, Gent karşısında 130 dakikada 5 gol yedi.

Başakşehir’de Mesut Özil dışında eksik yoktu. Belçika ekibi Gent’te sakatlıkları bulunan Lemajic ve Tissoudali kadroya alınmadı.

İstanbul Başakşehir’i UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Gent ile evinde oynayacağı rövanş karşılaşmasında Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp başkanları yalnız bırakmadı.

Exit mobile version