Aslan’a 75 Milyon Euro! Dev Transfer Planı

Transferde bu yılın bombalarını patlatan Aslan, sezon sonundaki satışlardan 75 milyon euro civarında bonservis geliri bekliyor.

nelsson

Mali yapıya büyük önem veren sarı kırmızılı yönetimin transferdeki çılgın planı ortaya çıktı.

Galatasaray, önemli takviyeler yaparak gelecek sezonlarda özellikle Avrupa’da ses getirecek bir takım kurmaya çalışıyor. Diğer taraftan da kulübe ciddi para kazandıracak adımlar da şimdiden atılmaya başlandı. Sezon başında kadrosunu Icardi, Mertens, Torreira ve Oliveira gibi yıldızlarla güçlendiren aslan, ara transfer dönemini de hareketli geçirdi. Dünyaca ünlü yıldız Zaniolo’yu renklerine bağlayan Cimbom, büyük yankı uyandırdı. A Milli yıldız Kaan Ayhan da satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Transferde 75 Milyon Euro Değerinde Çılgın Plan

Zaniolo, Nelsson ve Boey’den 75 milyon euro gelir bekleyen sarı-kırmızılıların kuracağı iddialı kadro için de böylece kaynak yaratılmış olacak. Galatasaray’ın ligde iyi gitmesi bu transferlerin önünü açarken devre arasında Boey ve Nelsson’la ilgili tekliflere olumlu cevap verilmemişti. Ancak yaz döneminde gelecek yüksek miktarlı tekliflerin değerlendirilebileceği oyunculara iletildi. 3 oyuncu da kariyerini önümüzdeki sezon Avrupa’da devam etmeye sıcak bakıyor.

Kaynak: Fotomaç Spor Servisi

Exit mobile version