Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: Yunus Akgün’e talibim

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen ve bu sezon ise Galatasaray'da performansı ile eleştirilen Yunus Akgün hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Murat Sancak Habermeydan

Geçtiğimiz sezonu Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giyen ve iyi performans gösteren Yunus Akgün, son günlerin en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor.

Adana Demirspor’daki başarılı döneminin ardından Galatasaray’a geri dönen Yunus Akgün’ün sarı-kırmızılı ekipteki performansı beklentilerin altında kaldı. Bu sezon 11 maçta sahaya çıkan genç futbolcu gol kaydedemezken, yalnızca 1 kez asist yapmayı başarabildi. Galatasaray’da Sezon başından bu yana beklenen performans altında kalan Yunus Akgün formasını Rachica’ya kaptırdı. Galatasaray’ın en son karşılaştığı Başakşehir maçında kadroda kendine yer bulamadı.

Teknik Direktör Okan Buruk ise maç öncesi yaptığı açıklamada, “Çok geniş bir kadromuz var. Birçok oyuncuyu bazen kadroya alamıyoruz. Bazen antrenman maçında bile oyuncularımızı değerlendiremiyoruz. Yunus bizim önem, değer verdiğimiz oyunculardan biri. Bu aranın da ona iyi geleceğini düşünüyorum. Onu Dünya Kupası sonrasına en iyi şekilde hazırlayacağız.” ifadelerini kullanmıştı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Eko Türk TV’de açıklamalarda bulundu. Geçen sezon Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giyen Yunus Akgün hakkında konuşan Sancak, “Galatasaray taraftarına sesleniyorum ona sahip çıksınlar. Galatasaray oynatmazsa ben talibim onu da söylüyorum. Alır oynatırız yurtdışına satarız biz de kazanırız, Galatasaray da kazanır.” ifadelerinde bulundu.

Exit mobile version