Adana Demirspor Antalyaspor’u rahat geçti

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Adana Demirspor ile Antalyaspor Yeni Adana Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Adana demirspor mücadeleyi Emra Akbaba ve Cherif Ndiaye'nin attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Adana Demirspor Antalyasporu rahat gecti Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Adana Demirspor ile Antalyaspor Yeni Adana Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Adana demirspor mücadeleyi Emra Akbaba ve Cherif Ndiaye’nin attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Maçın 33. dakikasında Adana Demirspor öne geçti. Yusuf Sarı’nın ceza sahası dışından attığı şutunda savunmadan seken topu önünde bulan Emre Akbaba’nın vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Leite’nin üzerinden ağlarla buluştu: 1-0.

İlk yarının sonlarında 45+2. dakikada Adana Demirspor farkı ikiye çıkardı. Yusuf Sarı’nın ceza sahası içinde kaleye vuruşunda savunmadan seken topu arka direk civarında önünde bulan Cherif Ndiaye’nin vuruşunda, top kaleci Leite’nin sağından ağlarla buluştu: 2-0.

Karşılaşmanın 56. dakikasında Adana Demirspor tarafından kullanılan köşe atışında ceza sahası içinde Veysel Sarı ile Cherif Ndiaye arasında geçen mücadele nedeniyle hakem Bahattin Şimşek, VAR’ın uyarısıyla kenarda pozisyonu izledikten sonra penaltı noktasını gösterdi.

59. dakikada topun başına geçen Cherif Ndiaye’nin kullandığı penaltı atışında kaleci Leite, sol tarafına uzanarak topu çeldi. Kaleci Leite, dönen topa Yusuf Sarı’nın vuruşunda da golü önledi.

Adana Demirspor Antalyaspor’u rahat geçti

Adana Demirspor bu galibiyetle puanını 45 yaptı ve 4. sırada yer aldı. Antalyaspor ise 28 puanla 10. sırada yer alıyor. Adana Demirspor bu sezon sahasında oynadığı maçlarda yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı.

Adana Demirspor bir sonraki Süper Lig maçında Galatasaray’la deplasmanda karşılaşacak. Antalyaspor ise Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Exit mobile version