Zafer Algöz, Disney Plus’a transfer oldu! İşte yeni dizisi

Geçen hafta Netflix platformunda yayınlanan Erşan Kuneri'de karşımıza çıkan Zafer Algöz, şimdi yeni Disney Plus dizisi ekibine dahil oldu.

Zafer Algöz

2019 yılında yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu 14 Haziran tarihinde Türkiye’de hizmet vermeye başlayacak. Netflix rakibi dijital yayın platformu, 34.99 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılara hizmet verecek. Ülkemizde orijinal içerikler de üretmeye başlayacak platform, ilk olarak Kaçış adlı dizisiyi meraklılarıyla buluşturacak. Engin Akyürek’in başrolünü üstlendiği bu projeden sonra ise iddialı bir başka yapım için kollar sıvanacak.

Geçtiğimiz hafta Netflix platformunda yayınlanan 8 bölümlük Cem Yılmaz dizisi olan Erşan Kuneri ile gündemde kalan tecrübeli aktör Zafer Algöz, bir sonraki projesini Disney Plus’a üretecek. Yapımcılarla anlaşma sağlayan deneyimli yıldızın yeni projesiyle ilgili ilk detaylar belli oldu.

Zafer Algöz, Ru dizisi ile geliyor

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu Zafer Algöz, Fatih Aksoy’un patronu olduğu Medyapım ile anlaştı. Disney Plus servisi için Ru adlı bir dizi geliştiren şirket, Algöz’ü de kadrosuna kazandırdı.

Hayallerinin peşinden gidip Urla’da RU adlı bir restoran açan Reyan’ın hikayesini konu alan yapımda başrolü Meryem Uzerli üstlenecek. Başarılı aktristin partneri olarak ise Mert Yazıcıoğlu ile görüşmeler yapıldığı; ancak yoğun programı nedeniyle diziye dahil olamadığı ortaya çıktı. Uzer adlı erkek başrol karakterini kimin oynayacağı şimdilik belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Altuntaş’ın aktardığı diğer detaylara göre Uzer karakterinin annesi rolü için Şevval Sam ile görüşülüyor. Gelen bilgilere göre yıldız sanatçı projeyi çok sevmiş; fakat yoğun konser takviminin diziye katılmasına engel olabileceği aktarıldı.

Exit mobile version