Yeni Marvel dizisi She-Hulk için ilk fragman geldi

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni projesi olan She-Hulk: Attorney at Law dizisi için ilk fragman yayınlandı. İşte diziyle ilgili tüm detaylar...

She-Hulk

Marvel Sinematik Evreni hızla genişlemeye devam ediyor. Kısa bir süre önce vizyona giren Doctor Strange 2 filminden sonra yapım şirketi rotasını yeni dizisine çevirdi. Disney Plus platformunda yayınlanacak She-Hulk için Marvel Studios tarafından çıkış tarihi verildi. Aynı zamanda merakla beklenen yapımın ilk fragmanı çıktı!

She-Hulk: Attorney at Law fragmanı yayınlandı

Jessica Gao tarafından geliştirilen yeni Disney Plus dizisi She-Hulk: Attorney at Law için geri sayım başladı. Aynı adlı popüler çizgi roman karakterine dayanan dizi, Stan Lee ve John Buscema’nın orijinal mirasına sadık kalarak geliştirildi. MCU’nun Dördüncü Aşamasının bir parçası olacak yapımın ilk fragmanı geldi.

Ünlü oyuncu Tatyana Maslany, Jennifer Walters / She-Hulk rolünde izleyicilerinin karşısına çıkacak. Popüler Hollywood yıldızı Mark Ruffalo ise Bruce Banner / Hulk karakterine hayat verecek. Yıldız isimlere Tim Roth, Ginger Gongaza, Renee Elise Goldsberry, Jameela Jamil ve Benedict Wong eşlik edecek. Her bölümü yaklaşık 30 dakikadan oluşan yapım ilk sezonuyla toplamda 9 bölüm halinde karşımıza çıkacak.

Marvel yöneticisi Kevin Feige tarafından yapılan açıklamaya göre She-Hulk karakteri kendi orijinal dizisinden sonra MCU evreninde geçen toplu süper kahraman filmlerine de dahil olacak. Kat Coiro ve Anu Valia tarafından yönetilen yapım 17 Ağustos tarihinde Disney Plus ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Disney Plus, 14 Haziran tarihinde Türkiye’de hizmet vermeye başlayacak. Dolayısıyla beklenen Marvel dizisi yayına girdiğinde, ülkemizden legal bir biçimde de yapımı izleme şansına sahip olacağız.

Exit mobile version