Yalı Çapkını Dizisi Başrolü Mert Ramazan Demir kimdir?

Yalı Çapkını dizisiyle ciddi bir hayran kitlesine sahip olan yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir'in hayatı birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Mert Ramazan Demir kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Yali Capkini Dizisi Basrolu Mert Ramazan Demir kimdir habermeydan

Yalı Çapkını Dizisi Başrolü Mert Ramazan Demir kimdir?

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını adlı dizide hayat verdiği Ferit karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Mert Ramazan Demir’in özel hayatı ve kariyeri merak ediliyor.

Mert Ramazan Demir kimdir?

28 Ocak 1998 tarihinde Şile, İstanbul’da doğdu. Aslen Trabzonlu olan Demir, lise eğitimini Şile Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. Mert Ramazan Demir’in boyu 178 cm’dir. Kilosu ise 73 kg’dır. Burcu ise Yay.

Başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir, tesadüfen bir okul tiyatrosunda sahneye çıkarak oyunculuk ile tanıştı. Demir, Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı. Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’ün yaptığı “I Am You”da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı. 2020’de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı “Çıplak” isimli mini dizinin başrolünde yer aldı. Mert Ramazan Demir, FOX’ta yayınlanan “Öğretmen” dizisinde oynadı ve bu diziyle dikkatleri üzerine çekti. Netflix’te yayınlanan Ufo filminde boy gösterdi. Şimdilerde ise Yalı Çapkını dizisinde Ferit rolü ile izleyici karşısında.

Ayrıca, Mert Ramazan Demir, başarılı oyunculuğu ve karizmatik fiziğiyle Türkiye’nin en yetenekli genç aktörlerinden biri olarak gösteriliyor.

Mert Ramazan Demir ödülleri

Altın 61 Ödülleri – Yılın En İyi Erkek Oyuncu Debüt (2022).

Exit mobile version