Ünlü modelin 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu!

Los Angeles'ta bulunan lüks malikanesinde Victoria's Secret süper modeli Cara Delevingne'in evinde büyük bir yangın çıktı. Yangın, ünlü modelin evinin neredeyse tamamını tahrip etti. Ancak yangın sırasında evde bulunan kediler, itfaiyeciler tarafından kurtarıldı. Delevingne, yaşanan trajedinin ardından annesinin elini tutarken perişan bir şekilde görüntülendi.

unlu model habermeydan

Ünlü modelin 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu.

31 yaşındaki ünlü İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne’in Los Angeles’ta bulunan 7 milyon dolar değerindeki malikanesinde büyük bir yangın çıktı.

Los Angeles İtfaiyesi sözcüsü, yerel saatle 03:57 sularında iki katlı evin alevler içinde kaldığına dair bir çağrı aldıklarını belirtti. Malikânede başladığı ifade edilen yangının, polis departmanı tarafından sabah 4:29’da alınan ihbara cevap verilerek çevredeki sakinleri tahliye etmek ve trafik kontrolü yapmak amacıyla müdahale edildiği bilgisini paylaştı. Yetkililer, yangının kundaklama kaynaklı olmadığını şu aşamada belirttiler. Yangın, evde kimsenin bulunmadığı sırada çıktı ve 94 itfaiyeci tarafından toplam iki saat 16 dakika süren çabalar sonucunda söndürüldü; bu süreçte malikanenin çatısının çöktüğü bildirildi. Yangın sırasında bir itfaiyeci yaralandı ve hastaneye kaldırılırken, bölgede yaşayan bir kişi duman soluması nedeniyle tedavi gördü.

Delevingne, evinin neredeyse tamamının zarar gördüğü yangın sırasında evde bulunan iki kedisinin itfaiye tarafından kurtarıldığını belirtti. Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kalbim kırık. Buna inanamıyorum. Hayat göz açıp kapayıncaya kadar değişebiliyor. Bu yüzden sahip olduklarınızın kıymetini bilin. Tüm itfaiyecilere ve yardım etmek için gelen insanlara kalbimin derinliklerinden teşekkür ederim. Kedilerim yaşıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Ünlü modelin annesi Pandora Delevingne, “Cara muhtemelen yıkılmıştır. Her şeyi evindeydi, bütün hayatı oradaydı.” şeklinde konuştu. Babası Charles Delevingne ise yangının elektrik kaynaklı olduğuna inandıklarını ve “çok rüzgarlı hava koşullarında elektrik hattına bir şey düşmesi” sonrasında başladığını açıkladı.

Yangın haberinin ardından Delevingne, annesinin elini tutarak arabanın arka koltuğunda görüntülendi, perişan bir haldeydi.

Exit mobile version