Tom Holland’dan Sosyal Medya Molası

Örümcek Adam'ın yıldız oyuncusu Tom Holland, akıl sağlığını korumak için sosyal medyayı bıraktığını açıkladı.

tomholland1

Marvel Sinematik Evreni’nden çıkan Örümcek Adam serisinin yıldız oyuncusu Tom Holland; sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir videoyla bu platformlarda bir süre bulunmayacağını açıkladı. Instagram ve Twitter kullanmaktan çok yorulduğunu söyleyen İngiliz oyuncu, sosyal medyanın genel itibarıyla aşırı yorucu ve bunaltıcı olduğuna değindi. Başarılı oyuncunun çektiği videoda, kendisi için zorlu süreçler yaşamamak adına bu platformların tamamına bir süreliğine ara vereceği ve geri dönme ihtimalini düşük gördüğü detayı da verildi.

26 yaşındaki oyuncu, sosyal medyada kendisi hakkında yazılan yorumlara kendisini çok kaptırdığını itiraf etti. Bu durumun akıl sağlığına çok zarar verdiğini dile getiren Holland; kendisine zarar veren bu durumun önüne geçme kararı aldığını ve bu nedenle sosyal medyadan uzaklaşmak istediğini açıkladı. Özellikle de geçtiğimiz yıl vizyona giren Örümcek Adam filmi sonrasında çıkan yorumlardan çokça etkilendiğini de söyleyen Holland; sosyal medyanın kendisi için zorlu bir alana dönüştüğünü ve bu aranın kendisine iyi geleceğini düşündüğünü de belirtti. Tom Holland; “Bu yüzden bir adım atma ve sosyal medya uygulamasını silme kararı aldım.” ifadelerini kullanarak hayatında yeni bir döneme başladığını kamuoyuyla paylaştı.

Son dönemde de sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmadığı tespit edilen başarılı oyuncu; bu kararıyla hayranlarının büyük bir çoğunluğundan destek topladı. Özellikle de Holland’ın sosyal medyada eleştiri aldığı dönemde kendisini savunmaya çalışan fanlar; yıldız oyuncunun bu gibi sıkıntılarla uğraşmamasının akıllıca bir hareket olduğunu düşünüyor. Yakın dönemde filmleri haricinde yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki çeken Tom Holland; Örümcek Adam serisindeki başarısına rağmen beklediği övgüyü tam anlamıyla alamamıştı.

Instagram’da 67 Milyon Takipçi!

Tom Holland’ın Marvel evreninde Örümcek Adam rolünü üstlenmesi, birkaç yıl içerisinde dünya çapında bir oyuncu olmasını sağlamıştı. Kendisinin başrolde olduğu serinin elde ettiği ticari başarı ve beğeni oranı ise; Holland’ın en popüler aktörlerden biri olmasının önünü açtı. Instagram hesabında 67 milyon takipçiye ulaşan İngiliz yıldız; jenerasyonunun en başarılı oyuncularından biri olarak görülüyor. Tom Holland’ın canlandırdığı Örümcek Adam rolü, Marvel evreninin diğer yapımlarında da önemli bir yer kaplamakta. Avengers (Yenilmezler) serisinde de boy gösteren İngiliz oyuncu, sergilediği performansla çizgi roman hayranlarının takdirini kazanmıştı.

2021’in son günlerinde vizyona giren Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmiyle popülerliğini bir kez daha arttıran 26 yaşındaki oyuncu; bu filmde üstlendiği rolle birlikte Marvel evreninde uzun süre daha var olacağını göstermişti. Filmin elde ettiği ticari başarıyla birlikte, Tom Holland’ın aldığı eleştiriler ve övgüler de gitgide artmaya başladı. Bu nedenle sosyal medyadaki varlığını sorguladığı öğrenilen yıldız isim; kullandığı online mecraları bırakma kararı aldı.

Örümcek Adam serisindeki partneri Zendaya’yla gerçek hayatta da birliktelik yaşayan Holland; genç yıldızın hayranları tarafından da eleştirilerle karşılaşmaktaydı. Tüm Dünya’da önemli bir fan kitlesine de sahip olan Holland; hem olumlu hem de olumsuz yorumlardan kaçma tercihiyle hayranlarının da takdirini kazandı.

Exit mobile version