Thor: Love and Thunder filminden yeni fragman geldi!

Marvel Sinematik Evreni'nin 29. filmi olacak Thor: Love and Thunder için yeni fragman videosu yayınlandı. İşte beklenen filmden yeni görüntüler...

Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder ilk fragmanıyla aylar önce karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz hafta filmin yönetmeni Taika Waititi sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak yeni fragmanın yakında geleceğini paylaşmıştı. Nihayet beklenen gün geldi ve Marvel Sinematik Evreni’nin yakında vizyona girecek filminden yeni fragman paylaşıldı.

Thor: Love and Thunder fragmanı yayınlandı

Yayınlanan yeni fragman videosu, Thor Odinson’un hikayesiin anlatan Kork ile başlıyor. Fakat kasabada birden fazla Gök Gürültüsü Tanrısı olduğu fark ediliyor ve konuşma yarıda kesiliyor. Thor, eski sevgilisinin ani gelişinden dolayı şaşkına dönüyor. Heyecan verici fragmanda filmle ilgili merak edilen çok sayıda detay karşımıza çıkıyor.

2017 yılında yayınlanan Taika Waititi imzalı Thor: Ragnarok filmi eğlenceli ve renkli hikayesiyle Marvel hayranları tarafından beğeniyle karşılandı. Dünya çapında 850 milyon doların üzerinde hasılat elde edildi. Ünlü yönetmen Waititi devam filmi için de kameranın başına geçti. Aynı zamanda başarılı sinemacı, bir önceki hikayede kısa bir role sahip olan Korg karakterini yeniden canlandırdı.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü ismiyle ülkemizde yayınlanacak film yıldızlar geçidi bir oyuncu kadrosuyla geliyor. Marvel’ın yeni süper kahraman filmi Chris Hemsworth, Christian Bale, Natalie Portman ve Tessa Thompson gibi yıldız isimleri bir araya getiriyor.

Kevin Feige’nin yapımcı koltuğunda oturduğu, Marcel Comics’in sevilen karakteri Thor’u temel alan yapım 8 Temmuz 2022 tarihinde vizyona girecek. Beklenen proje, MCU’nun 29. filmi olacak.

Exit mobile version