The Mandalorian 3. Sezon Yayın Tarihi Ne Zaman?

Disney+ klasiklerinden The Mandalorian dizisinin üçüncü sezonunun yayın tarihi açıklandı.

The Mandalorian 3. Sezon Yayin Tarihi Ne Zaman

Bilindiği üzere Lucasfilm, 2020 Aralık ayında The Rescue adlı bölümüyle The Mandalorian dizisinin 2. sezon finalini gerçekleştirmişti. O tarihten itibaren Star Wars hayranlarınca büyük heyecanla beklenen dizinin üçüncü sezonunun Şubat 2023 tarihinde yayınlanacağı artık resmiyet kazandı. Pedro Pascal’ın hayat verdiği Mando ile Baby Yoda Grogu karakterinin heyecanlı maceralarını keşfetmeyi izleyicisine aktaracak olan dizinin üçüncü sezonu da Disney+ ekranlarında olacak.

The Mandalorian’ın Üçüncü Sezonunun Yayın Tarihi

The Mandalorian dizisinin heyecanla beklenen 3. sezonunun yayın tarihi 2023 Şubat ayı olarak açıklandı. Star Wars temalı dizi, Disney+ üzerinden izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Dizinin önceki sezonlarında olduğu gibi düzen bozulmadı ve senaryo Jon Favreau tarafından yazılmaya devam ediliyor. Yeni gelecek sezonda, Green Karga rolü ile tanıdığımız Carl Weathers, yönetmen olarak diziye geri dönecek. The Mandalorian dizisinde Moff Gideon karakteri daha ön planda olacakken Christopher Lloyd ise konuk oyuncu olarak rol alacak gibi görünüyor.

Exit mobile version