The Boys 3. Sezonu Amazon Prime Video Platformunda Yayınlandı

Prime Video'nun karanlık ve süper kahraman dizileri arasında beğeniyle izlenen The Boys'un 3. sezonu çıktı.

the boys 3. sezon amazon prime yayınlandı

Amazon Prime Video platformunun en beğenilen komedi süper kahraman dizilerinden “The Boys” üçüncü sezonuyla geri dönüş yaptı.Eric Kripke tarafından televizyona uyarlanan Garth Ennis ve Darick Robertson’un aynı isimli çizgi romanından esinlenen dizide büyülü güçlerini kötüye kullanan süper kahramanlara karşı savaşan bir ekibin hikayesi anlatılıyor. The Boys dizisinin 3. sezonu şu an için ilk 3 bölümüyle Prime Video’da yayına girdi.

The Boys 3. Sezon İlk 3 Bölümü Çıktı

Amazon Prime’da ilk iki sezonu izleyicilerin yanında eleştirmenlerden de büyük beğeni toplayan The Boys dizisinde Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit gibi tanıdık simalar bulunuyor. Dizinin üçüncü sezonunda ise kadroya Soldier Boy karakteri ile Jensen Ackles de katıldı.

The Boys dizisinin üçüncü sezonunda şimdilik sadece ilk 3 bölüm yayınlandı. Dizinin yeni sezonu ilk iki sezonda olduğu gibi toplamda 8 bölümden oluşacak. 3 bölümün ardından diğer bölümler Amazon Prime Video üzerinde haftalık olarak yayınlanmaya başlayacak. Bu arada biz üçüncü sezonunun haberini girerken The Boys dizisinin 4. sezonu için de çalışmalara başlandığını söylememizde yarar var. Konu ile ilgili olarak dizinin başrol oyuncusu Karl Urban, dördüncü sezon için prodüksiyonun bu yılın son çeyreğinde tamamlanacağını açıklamıştı.

Exit mobile version