Tarkan’ın 7 yıl aradan sonra İstanbul’da ilk konseri
Tarkan, ‘Hitt Prodüksiyon’ organizasyonuyla İstanbul’da vereceği 8 konserin ilkini dün Volkswagen Arena’da gerçekleştirdi. Konsere 1997’de aynı adla çıkardığı ‘Ölürüm Sana’ şarkısıyla başlayan Tarkan, ardından ‘Dudu’ şarkısını seslendirdi. Sahnede kısa bir konuşma yapan sanatçı, “Sen başkasın İstanbul, eşin benzerin yok. Affedin beni, bu kadar yılları araya koymamalıydım” dedi.

Yoğun ilgi gören konserde Tarkan’ı, Ezgi Mola, Burçin Terzioğlu, Sedef Avcı, Esra Erol, Merve Dizdar, Meriç Aral ve Serkan Keskin’in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim izledi.
BİLETLER 45 DAKİKADA TÜKENMİŞTİ
Konserde sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Tarkan, bugün, 20, 23, 24, 27, 30 ve 31 Ocak’ta Volkswagen Arena’da konser verecek. Hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle, Tarkan’ın ilk dört konserinin biletleri 45 dakikada, sonraki dört konserin biletleri ise yaklaşık 1 saatte tükenmişti.














