Survivor’dan elenen Pınar Saka’dan ilk paylaşım geldi

'Survivor All Star 2024'te Sema Aydemir ile fiziksel mücadelesiyle dikkat çeken Pınar Saka, son düelloda elendi. Ünlü yarışmacı, fenomen yarışmadan ayrıldıktan sonra ilk mesajını paylaştı.

survivor pinar habermeydan

Survivor’dan elenen Pınar Saka’dan ilk paylaşım geldi.

TV8’in reyting rekortmeni yarışması Survivor’da mavi takımın yarışmacıları Aysu Keskin ve Berna Canbeldek ile kırmızı takımdan Pınar Saka ve Gizem Memiç arasında heyecan dolu bir düello yaşandı.

İlk turda Gizem Memiç, Aysu Keskin’i 5-0 yenmeyi başardı. Berna Canbeldek ise Pınar Saka’yı 5-3’lük skorla geçti. Bu sonuçların ardından Aysu ve Pınar ikinci turda karşı karşıya geldi. Sema Aydemir’le yaşadığı tartışmanın ardından adından sıkça söz ettiren Survivor Pınar, düelloda Aysu’ya karşı 5-3’lük skorla mağlup olarak adaya veda etti.

Survivor 2017’de ünlüler takımında yer alan ve 39 yaşındaki bir çocuk annesi olan Pınar Saka, All Star’dan elendikten sonra ilk paylaşımını yaptı. Eski milli atlet, Instagram hesabının hikayeler bölümünden, “Modumuz belli! Dünyanın en sevilen ve özlenen kadını olarak dönüyorum. Güzel oğluma, eşime, aileme” mesajını paylaştı.

 

Exit mobile version