Survivor’dan diskalifiye olan Sema’dan ilk paylaşım

Survivor'da Sema Aydemir ile Pınar Saka temaslı kavga etti. Olay sonrası Sema Aydemir diskalifiye oldu. Diskalifiye sonrası Sema'dan paylaşım geldi.

Survivordan diskalifiye olan Semadan ilk paylasim habermeydan

Survivor’dan diskalifiye olan Sema’dan ilk paylaşım.

Survivor’a geçtiğimiz haftalarda katılan Sema Aydemir arasının bir türlü ısınamadığı Pınar ile temaslı kavga etti. Gece yarısı Dominik’te tekmeler ve yumruklar hava uçuştu. Yarışmaya sonradan dahil olan Sema’ya sarfettiği sözlerle tepki çeken Pınar, eleme adayı olarak yazdığı Sema’nın ismini yılan şeklinde çizdi. Büyük bir gerginliğe neden olan olay sonrası ikili adada birbirlerine girdi.

Yaşanan üzücü olayın ardından Acun Ilıcalı ise alınan kararı şöyle açıkladı;

“Bizi 10 yıldır tanıyorsun ki, bizim en çok istemediğimiz şey yarışmacı kaybetmek. Buralarda hiç bir zaman o onu dedi bu onu dediye taviz vermedik. Hata yapmadık demiyoruz. Konu şu; görüntüleri defalarca izledik. Baraka itibariyle senin birinci derece fiziksel temasın var. Yaşam alanındaki bölüm bizim için çok hassas. Ama yaşam alanında şiddet başka bir boyut oluyor. İkinci partide fiziksel temasın devam ediyor. Bir karar verilmesi gerekiyor bu olayla ilgili. Arkadaşlarla konuyu değerlendirdik. Olayı defalarca izledik. Diğer yarışmacılarla da konuştuk. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda; açıkçası bize çok değer katan bir yarışmacısın. Bizim için değerin çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Hayatı tek hareketiyle değil genele bakarak karar veririm her zaman. Yaşanan bu olay bizim çizgimizin dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız ve bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024’ten ayırmak zorundayız.”

”Utanç en büyük cezam”

Diskalifiye sonrası Sema Aydemir, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sema Aydemir paylaşımında “Ben ailemin beni yetiştirdiği gibi, inandığım gibi davranamadım. Yenildim. Yaşattıklarım için özür dilerim. Bu utanç en büyük cezam. ” dedi.

 

 

Exit mobile version