Survivor’da Yunus Emre tehlikeli Jet Ski kullandığı için ceza aldı!

Kazandıkları ödül oyununun ardından Turks & Caicos adalarına giden Kırmızı takımda Yunus Emre kullandığı jet skiyle Nagihan'ı az kalsın eziyordu. Yunus Emre, daha önce aldığı cezalardan yeni kurtulmuşken, bu sefer de disipline gitme kararı alındı.

Survivorda Yunus Emre tehlikeli Jet Ski kullandigi icin ceza aldi habermeydan

Survivor’da Yunus Emre tehlikeli Jet Ski kullandığı için ceza aldı!

Survivor All Star’da 24 Mart akşamı yayımlanan bölümde Kırmızı Takım ödül oyununu kazandı. Kırmızı takım iki günlük tatil kazanarak takımla birlikte adadan ayrıldı. Ödül oyununda yaşananlar nedeniyle Kırmızı takımdan bir yarışmacısı yeniden ceza aldı.

Kazandıkları ödül sonrası Turks & Caicos adalarına giden Kırmızı takım bolca eğlendi ve adeta ziyafet çekti. Birçok yarışmacının keyifle jet ski kullandığı sırada Yunus Emre, jet skinin kontrolünü kaybederek neredeyse Nagihan’ı eziyordu. Survivor’ın adı en çok olaya karışan yarışmacısı Yunus Emre, bir daha hiçbir ödülde bir araca binmeme cezası aldı.

Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğulan Nagihan, şu ifadeleri kullandı:

”Hayatımda hiç bu kadar ölümle burun buruna geldiğim olmamıştı. Hem de böyle güzel giden bir tatilde. Hani derler ya hayatın böyle film şeridi gibi gözümün önünde geçti. Sadece kızımı düşündüm ve hiçbir şey yapamadım. Çaresiz bir şekilde yaşıyor olduğuma inanmaya çalışıyorum. Yunus Emre canıma kastedercesine öyle bir hızla geliyordu ki elini gazdan çekmeyi dahi akıl edemiyor. Gazdan çekmeyi bırak fren diye hiçbir şey bilmiyor. Lütfen diyorum frene bas, dur, durdur diyorum. Benim orada yapabileceğim hiçbir şey yok çünkü. Tabii ki kasıtlı yapmadı onu da biliyorum ama bu kadar acemiysen böyle bir hızla jet ski kullanılmaz. Her şey bitebilirdi. Allah beni kızıma bağışladı, sevdiklerime bağışladı.”

Yunus Emre yaşadıkları kazayla ilgili, olarak şunları kaydetti:

“Fren varmış orada jet skinde, ben sadece gazdan elimi çektim yalan olmasın. Öyle büyük bir kaza yaşadık ki, hiçbirimize bir şey olmaması yaradanımın bir mucizesi gibi bir şeydi.”

Exit mobile version