Survivor’da Ogeday krizi çözüldü mü? Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor'da Ogeday'ın yarışmayı bırakma kararı adaya bomba gibi düştü. Mavi takım Ogeday'ın yarışmada kalmasını istedikleri dile getirirken Acun Ilıcalı ise birebir görüşme gerçekleştirdi.

Survivorda Ogeday krizi cozuldumu Acun Ilicali acikladi habermeydan

Survivor’da Ogeday krizi çözüldü mü? Acun Ilıcalı açıkladı.

TV8’in popüler yarışma programı Survivor’da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın başarılı isimlerinden Ogeday’ın yarışmadan ayrılacağı iddia edilmişti. Acun Ilıcalı, dün akşam ekrana gelen bölümde konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Dokunulmazlık oyununun ardından Acun Ilıcalı konseyde mavi takım ve kırmızı takım ile bir araya geldi. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklama ile Ogeday’ın devam edeceğini söyledi.

Acun Ilıcalı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün Dominik’te Ogeday’la bir görüşme yaptım. Ona alternatifler sundum. ‘Şöyle yapabiliriz, böyle yapabiliriz’ dedim. Ogeday, bütün kapıları kapattı. Açıkçası ben de bozuldum. ‘Biraz daha deneyemez misin?’ dedim. Ne düşündüğümü sordu, anlattım. Survivor’a dahil olmak istedi. İnanın ısrar falan etmedim.”

Acun Ilıcalı’nın konuşması sonrası adaya geri dönen Ogeday Girişken şu ifadeleri kullandı:

“Bu benim için farklı bir deneyim oldu. Hayatımda bir kez profesyonel kürek yaparken yakalanmıştım bu psikolojiye. O zaman da kamptayken gerçekten ne yapacağımı bilemiyordum. Bir daha küreği vesaire görmek istemiyorum demiştim. Kamptan ayrılmıştım. Bu da çok zor bir yarışma içinde bulunduğumuz herkes için. Psikoloji değişkenlik gösterebiliyor. Ben de bu değişkenliğe takıldım ve kaldım. Bu sene performans senesi kötü bir gidişatım da yoktu ama ne olursa olsun. Bu beni tam anlamıyla tutmadı. Çünkü psikolojik olarak bir anda kayboldum ve kaybolduğum zamanda oyun alanındayken ya da adaya gittiğimiz zaman kendimi iyi hissetmiyordum. Acun Medya ailesine çok teşekkür ediyorum herkes benimle konuştu. Konuşurken de kendi iç duyguları ile konuştular. Projede herkes gibi benimde bir yerim var. Projenin hayata devam etmesinden ziyade benim sağlığım için benimle konuştular. Bu duygu bana çok geçti. Onlara teşekkür ediyorum.”

Exit mobile version