Survivor’da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu!

Survivor'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya ve dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olarak belirlenmişti. İletişim oyununun galibi final turunda belli oldu.

survivor odul habermeydan

Survivor’da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu.

Özgür Tetik Kırmızı takımdan son eleme adayı olarak çıkmasını yorumladı. Özgür, “Son haftalarda yükselen bir grafiğim var. Acun abi okuduğunda %55 çıktım. Kırmızı takımın erkeklerinde Yunus Emre’den sonra en iyi yüzdeye ben sahibim. Kimseye kızgın değilim. Ben buraya Özgür Tetik olarak tek başıma geldim. Tek başıma mücadele ediyorum. Düelloda da bugün ben tek başımayım. Yarın başkası tek başına olacak” ifadelerini kullandı.

Nagihan konsey sonrası takım arkadaşı Atakan’a oylama öncesi yaşananları anlattı. Nagihan, “Konseye gitmeden önce Sercan, Nefise’nin yanına gelmiş ve biz Atakan’ı çıkartıyoruz, operasyon tamam. Sen de yazabilir misin Atakan’ı? demiş. En azından şunu söyleyeyim ben arkandan dolaplar dönüyor ve ben bunlara müsaade etmedim. Bunu bilmeni istiyorum” dedi.

Atakan, Nagihan’la konuşması sonrasında “Sercan’a bak sen ya. Kendine göre tatlı su kurnazlıkları. Ben zaten dün anladım. Bunlar 3 silahşör; Bozok, Özgür ve Sercan. Şimdi normalde onlar dün Sercan’ın çıkacağını bekliyordu. Karşı takım da öyle bekliyordu ama şimdi bunlar yani performansa ve mücadeye göre yazsalar beni yazmazlar. Yazmamaları gerekiyor ama bunların aklında bence başka bir fikir var” cevabını verdi.

İletişim oyununda, Kırmızı takımın galibiyeti durumunda oyuncular arkadaşlarıyla konuşabilme hakkına sahip olacakken, Mavi takımın galibiyeti halinde Instagram’a video yükleme hakkına sahip olacaklardı. Ayrıca kazanan takım, pirzola, havuç tarator, acılı ezme, patates salatası ve gavurdağı salatası gibi lezzetli yemekler yiyebilecekti.

İletişim ödülünün ilk turunda, kadınlarda Mavi takım 8-2’lik bir skorla galip geldi. İkinci turda ise Kırmızı takım 8-4’lük bir skorla galip gelerek durumu eşitledi. Final turunda ise Kırmızı takım, 3-2’lik bir skorla galip gelerek ödülün sahibi oldu.

Acun Ilıcalı Survivor All Star’ın yeni yarışması ‘Hangisi?’ oyunu açıkladı. Ilıcalı, “Bu sefer birbirinizle yarışmıyorsunuz, size hangisi? diye soracağım. Mesela iki tane futbolcunun ismini söyleyeceğim, hangisinin boyu daha uzun? Bilirseniz direk puan alıyorsunuz karşılıklı yapmıyorsunuz. 3’er tane soruyorum. Kim daha çok bildiyse o kazanıyor. Beraberlikte 1’er puan alıyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, ‘Benim için Türkiye’de 5 restoran say deseniz, bu 5 restoran içine girebilecek nitelikte’ şeklinde ifade ettiği restoranın şefi tarafından yapılan yemeklerin tadılacağını söyledi. Ödülü 6-5’lik skorla Kırmızı takım kazandı.

Exit mobile version